Stravovací provoz
Kontakty
Objednávky | +420 499 866 226 | |
---|---|---|
Nutriční terapeuti | +420 499 866 229 | 6.00 - 14.30 |
Výdej obědů
Den | Čas výdeje |
---|---|
Pondělí | 11:15 – 13:30 |
Úterý | 11:15 – 13:30 |
Středa | 11:15 – 13:30 |
Čtvrtek | 11:15 – 13:30 |
Pátek | 11:15 – 13:30 |
Sobota | 12:00 – 13:00 |
Neděle | 12:00 – 13:00 |
Ceník obědů:
Druh jídla | Jídlo č. 1 | Jídlo č. 2 a 3 | Dieta šetřící |
---|---|---|---|
Zaměstnanci ONT a.s. | 30,– | 30,– | 30,– |
Zaměstnanci ONT a.s. nedotovaný oběd (ceny platné od 1.6.2024) | 112,– | 112,– | 112,– |
Externí strávníci (ceny platné od 1.6.2024) | 112,– | 112,– | 112,– |
Ohledně ceny dalších specifických diet se informujte telefonicky u nutričních terapeutů.
Aktuální jídelní lístek
Umístění
Popis pracoviště
Stravovací provoz zajišťuje denně obědy pro více než 300 zaměstnanců nemocnice. V pracovní dni jsou v nabídce 3 jídla (jedno je každý den bezmasé) a jedno jídlo dietní. Výdej obědů probíhá od 11:15 do 13:30 hodin. O víkendech a svátcích probíhá výdej od 12:00 do 13:00 a v nabídce je jedno jídlo běžné a jedno jídlo dietní.
Přihlásit se k odběru stravy mohou i externí strávníci a ve spolupráci s pečovatelskou službou lze zajistit dovoz obědů klientům domů. V případě rozvozu zajišťujeme jakoukoli běžnou dietu předepsanou lékařem (šetřící, diabetickou, při onemocnění žaludku, jater, žlučníku, slinivky aj.).
Odběr obědů je možné domluvit u stravovací referentky v době výdeje u okénka v jídelně nebo telefonicky.
Personál
Ke stažení
Příloha | Velikost |
---|---|
Seznam alergenů | 814.51 KB |
Dietní systém | 134.09 KB |
Nutriční péče (léčebná výživa)
V rámci stravovacího provozu působí také nutriční terapeuti (dříve dietní sestry). Jejich práce spočívá v sestavování jídelního lístku a plánování přípravy stravy, dbají na dodržování kvality a výrobních postupů dietního stravování pro pacienty a klienty nemocnice. Na oddělení mají na starost edukace pacientů o dietách doporučených lékařem, konzultují s pacienty jejich případné požadavky na úpravu stravy a kontrolují výdej pokrmů na oddělení. Na vybraných odděleních provádí nutriční screening, který má za účel zajistit kvalitní a dostatečnou výživu i u pacientů s vážnými zdravotními problémy a poruchou příjmu potravy.